Koen en Roxy Dekker voor het eerst hand in hand gespot

Nieuws
dinsdag, 02 april 2024 om 13:54
schermafbeelding 2024 04 02 om 135459jpg
Roxy Dekker en Koen van de Bankzitters lijken meer te delen dan alleen een vriendschap. De geruchtenmolen draait op volle toeren sinds ze hand in hand zijn gespot. Beelden van het vermeende stel zijn gedeeld door roddelaccount Reality FBI.
Dat wil je natuurlijk zien, dus lees snel verder!

Hand in hand gespot

Roxy en Koen, bekend van de Bankzitters, werden onlangs hand in hand gespot in de buurt van café de Krul. Dit heeft de geruchten over een mogelijke romance tussen de twee alleen maar versterkt. Het lijkt erop dat ze het op z'n minst gezellig hebben samen, gezien de beelden die gedeeld werden door roddelaccount Reality FBI.

Het interview op de 'groene' loper

Vorige week werd Roxy geïnterviewd door de Telegraaf tijdens een evenement op een 'groene' loper. Er werd slim ingespeeld op haar nieuwe single 'Sugardaddy' die binnenkort uitkomt. De Telegraaf vroeg: "Heb je nou een sugardaddy?". Roxy reageerde hier behoorlijk ongemakkelijk op en probeerde de vraag te ontwijken. Wanneer er specifiek naar Koen van de Bankzitters werd gevraagd, kon Roxy er niet meer omheen. Ze gaf echter geen duidelijk antwoord op de vraag of ze een relatie hebben of niet.

Roxy en liefde

Hoewel Roxy niet direct antwoord gaf op de vraag of ze een relatie heeft met Koen, was ze wel duidelijk over één ding: ze staat open voor liefde. "Hallo, ik houd van liefde, als ik het heb. Ik heb het gezellig, maar het is niks bijzonders allemaal," vertelde ze.

Roxy bij de 3FM awards

Roxy Dekker was die avond aanwezig bij de 3FM awards, zowel als gastartiest als genomineerde. Ze trad op met haar nieuwe single 'Sugardaddy', die binnenkort uitkomt. Ook was ze genomineerd in de categorie 'Beste Nieuwkomer' met haar single 'Satisfyer'. Tot haar grote verbazing won ze in haar categorie. Ze was zo verbaasd dat ze niet wist wat ze moest zeggen. "Holy shit, uhm. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Wtf, bedankt iedereen," aldus Roxy.