Kritiek op Sarah van Soelen nadat video onbedoeld online kwam

Nieuws
woensdag, 06 oktober 2021 om 19:05
Zoals sommigen wel weten werkt Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, bij een kledingwinkel genaamd Chica's. En die kledingwinkel is nu slecht in het nieuws gekomen, samen met Sarah, door een video die online is gekomen.
Er is namelijk een video verschenen waarin Sarah te zien is in de winkel van Chica’s. Ze zit in het magazijn met, we vermoeden, de eigenaresse een beetje lol te trappen. Helemaal prima natuurlijk, maar duidelijk in beeld is Sarah die aan het roken is. Ook dat moet ze helemaal zelf weten, maar ze zit midden tussen de nieuwe kleding van de winkel die, waarschijnlijk, nog naar klanten gestuurd gaat worden.
Scroll naar beneden en klik naar de volgende pagina om de video te zien.
Bekijk de video hieronder.
Naast deze video kreeg de winkel al een paar minder goede reviews online te horen. Een review is bijvoorbeeld: “ Ik heb in september een teddyjas gekocht (80 euro), paar keer gedragen en de gaten vallen erin. De dames van Chica’s doen enorm hun best om onder hun verplichtingen uit te komen. Ik wil mijn geld terug. ” Andere negatieve reviews zijn: “ Wat een stelletje asociale types in de winkel. Ze presenteren zichzelf als representatief en chique maar niets daarvan is waar. Wat een slechte service! ” en “ Arrogante eigenaresse en negatieve sfeer. Roddelt graag over klanten.
Bron: Showmag.nl