Lil Kleine zit vast op Ibiza na horrornacht (gearresteerd)

Nieuws
zondag, 23 mei 2021 om 17:01
schermafbeelding 2019 07 01 om 205826
Rapper Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes zitten op dit moment op een heerlijke vakantie op het eiland Ibiza. Althans, het begon als een heerlijke vakantie. Want wat een leuke nacht moest worden, is veranderd in een regelrechte horrornacht.
Het ging gisteravond helemaal mis nadat de twee op de opening van hotel Oku in San Antonio aanwezig waren. Bronnen melden namelijk aan de Privé dat de rapper gearresteerd is nadat er een heftige situatie was ontstaan.
Wat is er nou precies gebeurd? Dat wordt op dit moment nog onderzocht. Maar volgens ooggetuigen zou Jaimie, de moeder van Lío Zion (het zoontje van Kleine), in de nacht gewond, bloedend en met kleerscheuren in de lobby van het hotel zijn binnengekomen. De receptioniste zag haar en besloot direct de politie te waarschuwen.
Even later vond de politie Lil Kleine, verstopt in het hotel, en arresteerde hem. Even later bleek dat de kamer van Kleine en Jaimie helemaal vernield was.
De rapper zou op dit moment nog vast zitten. De advocaat van de artiest laat aan Privé weten op dit moment geen commentaar te kunnen of mogen geven.
Ook opmerkelijk vinden fans de twee foto's die hij vannacht nog op zijn Instagram Story plaatste. Bekijk die foto's hieronder.
Zou dat er wat mee te maken kunnen hebben?