Love Island-Imen bij heftig auto-ongeluk betrokken geraakt

Nieuws
vrijdag, 02 april 2021 om 15:26
Oud Love Island deelneemster Imen Dirie (25) heeft een hele nare week achter de rug. In de afgelopen dagen heeft de reality-ster namelijk een heftig auto-ongeluk gehad, zo schrijft ze op Instagram. Ze was door het ongeluk ongeveer een halfuur lang bewusteloos.
Imen vertelt hetgene wat ze kan herinneren: "Ineens lag er iets op de weg of was er iets met mijn rechterband. Ik vloog van links naar rechts en voordat ik het wist belandde ik met de auto op z’n kop in een sloot." De realityster heeft overduidelijk een engel op haar schouder. "Gelukkig hebben twee mannen mij gevonden en uit het wrak gehaald. In het ziekenhuis aangekomen, wist ik nog alles na te vertellen."
Ze vertelde ook dat ze, ondanks dat ze wel een halfuur bewusteloos heeft gelegen, maar een halve nacht in het ziekenhuis heeft hoeven door te brengen. Daarnaast heeft ze nu bijna nergens last van:
"Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef en niks heb gebroken en dat ik alleen maar een hersenschudding en spierpijn eraan heb overgehouden. THANK GOD!"
Gelukkig is het goed afgelopen. We wensen Imen veel sterkte met het verwerken en revalideren van haar hersenschudding.
Bron: RTL Nieuws / Beeld: YouTube Imen