Love Island-Yasmin heeft een heel heftig auto ongeluk gehad

Nieuws
door Amber
zondag, 13 juni 2021 om 12:00
In de derde aflevering van Love Island leren de meiden elkaar iets beter kennen. Daar hebben ze het over mooie momenten, maar ook over de mindere momenten uit hun leven. Zo vertelt Yasmin dat ze een aantal jaar geleden een heftig auto ongeluk heeft gehad op Ibiza en er bijna niet meer was geweest.
Deelneemster Yasmin vertelt aan de meiden dat zij een tweede kans heeft gekregen. Tijdens haar vakantie in Ibiza botste de girl frontaal op een andere auto. “Binnen twintig minuten hebben ze mij uit die auto geknipt en naar een privé kliniek gebracht. Toen ik daar wakker werd, wist ik niks meer. Mijn naam niet, mijn verjaardag niet, ik had gewoon heel zwaar geheugenverlies”, vertelt Yasmin. Ze heeft er littekens aan overgehouden, want haar hele lichaam lag open. Superheftig!
Carlyn wordt heel emotioneel van haar verhaal. Dit komt omdat zij haar beste vriendin is verloren aan een auto ongeluk. Het gesprek werd afgesloten met een dikke knuffel. Yasmin geeft nog een advies aan de meiden: “Leef, leef, leef! En geniet van elke dag.” Wat een mooi advies!
Beeld: Instagram @soundslike.yazz