Monica Geuze doet opmerkelijke uitspraak over Lars

Nieuws
dinsdag, 24 december 2019 om 17:12
Monica Geuze en Lars Veldwijk waren voor lange tijd één van de ultieme showbizz-stelletjes van Nederland en omstreken. Het kwam dan ook als een grote schok toen ze eerder dit jaar aankondigden niet meer samen verder te gaan.
Maar heeft dat besluit wel standgehouden? Sommige fans denken te hebben uitgevonden van niet. Een aantal mensen viel namelijk op dat Monica en Lars een opmerkelijke uitspraak deden over hun relatie. Dit gebeurde in haar laatste vlog.
In de nieuwste vlog brengt Monica samen met Lars en de kinderen Mason en Zara-Lizzy een bezoek aan de nieuwe tattooshop van de voetballer. Tijdens een tour van de werkplek van haar ex-vriend zegt Lars: "Ga je het nieuws vertellen?" Monica reageert verbaasd en weet niet waar Lars het over heeft. "Dat we weer samen zijn", vervolgt hij.
monica geuze lars veldwijk 1563443968
Deze uitspraak liet veel kijkers in verbazing achter, maar het lijkt er op dat Lars maar een grapje maakte.
Monica rolde namelijk meteen met haar ogen en negeert 'het grapje' van haar ex vervolgens. Op dat moment krijgt Mason, de zoon van Lars, de hik en zegt de vlogster: "Krijg je er ook een allergische reactie van?"
Het lijkt er dus op dat Lars een grapje maakte. Al hopen veel kijkers stiekem dat het ex-koppel toch weer snel bij elkaar komt. Wie weet...