Monica Geuze heeft weer contact met Lars Veldwijk

Nieuws
door Danique Jansendonderdag, 14 oktober 2021 om 15:33
Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. Monica is altijd openhartig geweest over de stroeve band die ze had met haar ex. De communicatie verliep niet heel erg soepel, maar dat is nu verandert, laat ze weten in haar nieuwste podcast.
Normaal hoef je een ex niet meer te spreken, maar omdat er in het geval van Monica en Lars een kind is betrokken moeten zij wel contact houden. Dat was niet altijd even makkelijk, omdat Lars in Zuid-Korea voetbalt. Maar de laatste tijd gaat het heel erg goed tussen het ex-koppel.
Lars was vorige week in Nederland en toen is hij samen met Monica en Zara-Lizzy op stap geweest. In de aflevering van Geuze & Gorgels vertelt Monica hoe het nu tussen hen zit. “We hebben echt voor het eerst zo’n goed gesprek met elkaar kunnen voeren en elkaars behoeftes kunnen delen en gevoel over bepaalde situaties, zonder dat we ruzie kregen", aldus Monica.
Ook vertelt Monica dat zij en Lars hebben geprobeerd om te werken aan hun communicatie."Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan", zegt Monica. “Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn. We hebben elkaar geen dingen verweten.”
Bron: Grazia / Beeld: @monicageuze