Monica Geuze woont samen met nieuwe vriend in Nederland

Nieuws
dinsdag, 09 april 2024 om 15:32
schermafbeelding 2024 04 09 om 153405jpg
Het levenspad van Monica Geuze en James Lawrence lijkt stukje bij beetje meer te verstrengelen. Volgens de laatste geruchten zijn de twee niet alleen al samen op vakantie geweest, maar wonen ze nu ook daadwerkelijk samen!
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Van vakantie naar samenwonen

Het lijkt erop dat Monica Geuze haar liefdesleven in de sneltrein heeft gezet. Na een gezamenlijke vakantie met de Britse voetballer James Lawrence, woont het stel nu ook al samen. Monica, die de afgelopen tijd al met verschillende bekende gezichten is gespot, maakte het nieuws vorige week zelf bekend in haar podcast Geuze & Gorgels. Ze zei: "Ik heb weer een vriendje". Hoewel ze niet expliciet de naam van haar nieuwe liefde noemde, lijkt het er sterk op dat het over James gaat.

Onder de radar

Monica, die bekend is geworden door haar relaties met bekende mannen, lijkt deze relatie niet geheim te willen houden. Ze is zich bewust van de vele ogen die haar volgen. Zo deelde Yvonne Coldeweijder op Instagram een foto van Monica en James terwijl ze boodschappen deden met haar dochter Zara-Lizzy.

James in Nederland

Het lijkt er op dat James tegenwoordig bij Monica in Nederland woont. De voetballer, die enkele dagen geleden al op Schiphol werd gespot om Monica op te halen, is naar verluidt in Nederland om te herstellen van een blessure. Het zou dus goed uitkomen als hij bij Monica op de bank kan herstellen. Wie weet, misschien kan hij, net als Monica's ex Rob, op Zara-Lizzy passen als Monica besluit om een paar tripjes naar het buitenland te maken.

Eerdere liefdes

Het is niet de eerste keer dat Monica in het nieuws komt met haar liefdesleven. Ze datete voorheen met YouTube-sterren Rijk Hofman en Stefan de Vries. Of ze tegen deze mannen helemaal eerlijk is geweest over haar gevoelens, is nog maar de vraag. Tenslotte lijkt het onwaarschijnlijk dat je binnen twee weken van een relatie naar een nieuwe relatie gaat. Daar gaat doorgaans meer aan vooraf.

POPULAIR NIEUWS