Monica Geuze zit huilend in restaurant op eigen verjaardag

Nieuws
woensdag, 27 maart 2024 om 18:47
schermafbeelding 2024 03 27 om 184900
Monica Geuze, de bekende presentatrice van populaire programma's als Love Island, Temptation Island en De Bachelor, heeft een emotionele verjaardag gehad.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Emotionele verjaardag

Monica Geuze vierde haar 29e verjaardag in stijl, maar wel met een traantje. Tijdens een speech van een vriendin in een restaurant kon ze haar emoties niet inhouden. Monica deelde op haar Instagram Story beelden van de bijzondere avond. Ze schreef: "Wanneer de birthday speech van je vriendin zó lief is dat je allebei jankend in een restaurant zit”. De hartverwarmende speech werd gegeven door Kiana, een goede vriendin van Monica.

Op vakantie in Miami

Momenteel is Monica op vakantie in Miami met Kiana. Ze is op Videoland te zien als gastvrouw van De Bachelor, gefilmd op Zanzibar. Monica was echter niet erg te spreken over het eiland. Ze beschreef het als 'een verschrikkelijk eiland' en noemde het 'vloeibare schijt'. De enige positieve noot was het mooie strand van het eiland.

Gezien met professionele voetballer

Eerder deze maand werd Monica gespot in Marrakesh met een professionele voetballer, de 31-jarige James Lawrence. Lawrence, die speelde bij Anderlecht en in interlands voor Wales, werd gezien in het vliegtuig met Monica. Volgens Yvonne Coldeweijer, die het nieuws deelde, was Monica tijdens de vlucht erg knuffelig met Lawrence.