Nicol Kremers kondigt babynieuws aan

Nieuws
maandag, 18 maart 2024 om 18:41
schermafbeelding 2024 03 18 om 192540
Nicol Kremers, bekend van het TV-programma 'Massa is Kassa', heeft op Instagram blij nieuws gedeeld. Het gaat hier niet over haar eigen zwangerschap, maar over die van haar hondje Coco.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Een blije Nicol en een dikker wordende Coco

De voormalige 'Massa is Kassa'-ster lijkt dolgelukkig te zijn met de zwangerschap van haar geliefde huisdier. Ze deelde op Instagram beelden van Coco, die duidelijk een buikje begint te krijgen. Maar nee, het komt niet door een overdosis aan worstenbroodjes. De trotse Nicol kondigt aan: "Binnenkort baby Coco’s".
Bij de Instagram Story hoor je Nicol enthousiast op de achtergrond vragen: “Laat eens zien waar jouw baby’s zijn! Zijn jouw baby’s hier? Ooh! Heb jij kleine baby’s in jouw buik? Ooh!” Ze lijkt helemaal in de wolken met de komst van de puppy's.

Nicol Kremers en haar juridische strijd

Naast dit blije nieuws, heeft Nicol Kremers echter ook een minder vrolijke kant te melden. Ze is momenteel nog bezig met verschillende rechtszaken. Deze hebben onder andere te maken met een incident waarbij ze onder invloed een auto-ongeluk veroorzaakte.

Nicol Kremers doet meer dan alleen TV

Naast haar tv-werk en juridische problemen heeft Nicol Kremers nog meer ijzers in het vuur. Ze biedt nu ook een 'cursus' aan die volgens sommigen als absurd wordt bestempeld.
Het is dus een drukke tijd voor de voormalige TV-ster. Maar ondanks alle uitdagingen lijkt Nicol vooral uit te kijken naar de komst van Coco's puppy's. En wij kijken uit naar meer schattige foto's en updates van de aanstaande hondenmoeder en haar pups!