Nieuw programma Eating with my Ex loopt compleet uit de hand

Nieuws
door Benthewoensdag, 11 augustus 2021 om 9:00
Het nieuwe sensationele programma Eating with my Ex is nog niet begonnen, maar de previews beloven dat het een en al drama gaat worden. Damian en Shirley zijn een van de koppels die we terug gaan zien in het programma en dit wordt allesbehalve gezellig.
Damian en Shirley hebben meegedaan als koppel aan Temptation Island VIPS, maar helaas strandde de relatie al tijdens het programma. Na het zien van de eerste beelden kunnen we dan ook met zekerheid zeggen dat ze nooit meer samenkomen.
Allesbehalve gezellig
De preview begint al meteen met een discussie. ''Je weet alles zo goed te overdrijven! Er is gewoon niets aan jou veranderd, Shirley,'' begint Damian. Shirley is het hier niet mee eens en zegt: ''Nee inderdaad. Ik ben gewoon nog steeds eerlijk en dat trek jij niet.'' Veel gezelliger wordt het etentje ook niet. Damian geeft dan ook zijn eerlijke mening over het nieuwe uiterlijk van zijn ex. ''Je bent net zo nep als je uiterlijk,'' aldus Damian.
Nog wat meer
Shirley heeft het afgelopen jaar veel aan zichzelf laten sleutelen. Hier maakt de EOTB-deelneemster ook geen geheim van, ze is er trots op en van haar mag het allemaal nog een beetje meer. ''Al heb ik neptanden, neptieten, neplippen, als je daar over wil vallen moet je dat lekker weten. Maar ik vind het voorlopig veel te weinig, ik wil nog veel meer nep,'' aldus Shirley.
We kunnen niet wachten tot 13 augustus, want dan is Eating with my Ex elke week te zien op Discovery+!
Bron: Grazia.nl