Nieuwe beelden verschenen van Monica Geuze en Lil Kleine

Nieuws
vrijdag, 05 november 2021 om 10:41
Gisteravond was de veelbesproken releaseparty van het nieuwe album van producer en artiest Shirak. De producer werkt met veel mensen samen op het album, en heeft door de jaren heen als artiest veel connecties opgebouwd. Dat was te zien, want op de releaseparty waren veel bekendheden aanwezig. Zo bijvoorbeeld ook Lil Kleine en Monica Geuze.
Op het internet gaan er al snel beelden rond van het evenement. En niet alleen maar omdat Lil Kleine vlak na het evenement beroofd werd van zijn dure horloge, maar ook omdat Monica Geuze en Lil Kleine voor het eerst in lange tijd weer samen te zien zijn.
Dat is bijzonder, want een eeuwigheid geleden hebben de twee een relatie gehad. En ook al is het lang geleden, nog steeds vinden mensen de vroegere relatie tussen de twee interessant. En daarom zijn de beelden die genomen zijn op het evenement ook flink viral aan het gaan.
Op de beelden is te zien dat Monica en Lil Kleine pratend en omhelzend te zien zijn. Het ziet er erg vriendschappelijk uit, en Kleine geeft Monica dan ook een kus op haar voorhoofd. Veel mensen vinden het mooi om te zien dat de twee nog zo met elkaar omgaan.
Benieuwd naar de beelden? Scroll dan naar beneden en klik door naar de volgende pagina om te zien.
Bekijk hieronder de beelden waar iedereen het op dit moment over heeft.
Vind je het ook leuk dat ze nog zo goed met elkaar om kunnen gaan?