Odim rent weg bij bevalling Jorney, alles via internet gedeeld

Nieuws
door Danique Jansenmaandag, 29 november 2021 om 11:13
Het is een bizar verhaal tussen EOTB-deelnemers Odim en Jorney. De twee hebben een turbulente relatie en dat terwijl Jorney op het punt van bevallen staat.
De realityster lag dit weekend in het ziekenhuis vanwege de weeën die ze begon te krijgen. Veel volgers dachten dat ze ging bevallen, maar dat is nog niet de bedoeling. Ze kreeg die dag weeënremmers om de bevalling nog even uit te stellen. Hoe graag ze ook wilde en had verwacht dat baby daddy Odim bij haar zou zijn, was hij dat niet.
Op Instagram laat Jorney weten dat hij is weggerend en ergens met vrienden uithangt. "Odim heeft aangegeven met mij te willen zijn en te vechten voor zijn gezin, maar hij is de hele avond al niet bereikbaar", schrijft de hoogzwangere blondine. Odim was zelfs niet op de hoogte dat ze op het punt stond om te bevallen. "Hij heeft de auto gegeven toen ik naar het ziekenhuis vertrok en is daarna weggerend."
Het is duidelijk dat Jorney teleurgesteld is in haar vriend. "Ik ga dit natuurlijk alleen doen. Spijtig voor onze dochter, maar ik heb gedaan wat ik kon", aldus Jorney. Vervolgens deelt ze een screenshot van Odim waarop te zien is dat hij zich prima vermaakt met vrienden. "Have fun baby daddy", schrijft ze erbij. Veel volgers steken Jorney een hart onder de riem en sturen haar lieve berichtjes. Inmiddels is ze weer thuis en zal ze over ongeveer twee/drie weken bevallen.
Beeld: Instagam