Oh no! Bridgerton-actrice in het ziekenhuis opgenomen

Nieuws
door Danique Jansenmaandag, 30 mei 2022 om 11:14
bridgerton cast look like in real life feature
Bridgerton-actrice Ruby Barker, die Marina Thompson speelt in de populaire Netflix-serie, is opgenomen in het ziekenhuis. Via een video laat ze weten wat er aan de hand is en hoe het met haar gaat.
De 25-jarige actrice onthult dat de kampt met mentale problemen. “Hoe gaat het met je? Hoe gaat het echt met je?", begint Ruby in haar video op Instagram. "Ik ben beter. Het ging heel lang niet goed met me en ik wil gewoon eerlijk zijn tegenover iedereen. Ik mag straks het ziekenhuis verlaten en kan hopelijk weer verder met mijn leven.”
Struggles
De actrice wilt haar fans een eerlijk beeld geven en een voorbeeld zijn voor iedereen die mentale problemen heeft. "Mental health week is every week for me. Off my chest. I feel like I’ve not been completely honest so this is for my followers. Time to be transparent. I’ve been struggling since Bridgerton, this is the truth", schrijft ze bij haar video.
Ruby gaat een pauze nemen. Ze hoopt hiermee te bereiken dat iedereen die het nodig heeft, ook een pauze neemt. "En wees niet zo hard voor jezelf", sluit ze de video mee af.
Bekijk haar hele video hieronder.
Bron: Netflix Daily / Beeld: Instagram, Bridgerton