OMG: Jaimie Vaes post per ongeluk een filmpje die eigenlijk privé voor Lil Kleine bedoeld was

Nieuws
door Benthe
maandag, 09 augustus 2021 om 13:09
Na het Ibiza-incident in mei staat de relatie tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine in de spotlights. Jaimie liet in haar serie weten dat de twee een pauze hebben ingelast. Ze zijn sindsdien dan ook niet meer samen geweest en het lijkt erop dat ze ook echt uit elkaar zijn. Gisteravond deelde Jaimie echter een heel vreemd filmpje op social media die niet voor onze ogen bedoeld was.
Gisteren plaatste Jaimie een apart filmpje in haar Instagram Story. Ze was in een kamer met een meisje en sprak Engels in de video. In de video zegt ze het volgende: ''Zoals je ziet zijn we hier en we gaan zometeen eten. Jij veel plezier waar je ook bent. Ik weet niet eens waar je bent, ergens in Frankrijk. Ik hoop dat je een leuke tijd hebt.'' Na 1 minuut kwam Jaimie erachter dat ze de video niet naar de persoon in kwestie had gestuurd, maar openbaar voor al haar volgers. Oeps! Ze heeft meteen de video verwijderd.
Het kwaad was alleen al geschied, want veel mensen hebben de video gezien. Waaronder roddelaccount Life of Yvonne, die meteen wist dat de video voor Lil Kleine bedoeld was. Hij ging gisteren namelijk naar Saint Tropez en verblijft daar nu.
Bekijk het filmpje waar het om gaat door naar de volgende pagina te klikken.
Ook is het overduidelijk dat het om Lil Kleine gaat, want hij deelde gisteren een screenshot van zijn reis naar Frankrijk.
Bron: Life of Yvonne