Nieuwe vriend Delphine valt Bert aan, doet aangifte

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 19 oktober 2021 om 14:00
Temptation Island: Love or Leave is geen succes voor Delphine en Bert. Het is iedereen duidelijk dat hun relatie niet zal slagen. Maar de ruzie gaat nu verder in België. Volgens Love&Reality is Bert belaagd door de nieuwe vriend van Delphine.
Het schijnt dat Bert een klap kreeg op zijn gezicht van Delphines nieuwe lover. Vervolgens werd hij bij zijn nek gegrepen en in zijn auto geduwd. De Temptation-deelnemer heeft daarom aangifte gedaan tegen de vriend van zijn ex.
Love&Reality beweert foto's te hebben van de proces verbalen en het medisch rapport van Bert. Zij zeggen dat daarin staat dat de dokter blauwe plekken constateerde in de hals en het gezicht van Bert.
Maar Bert is niet de enige die lastiggevallen wordt. Ook de nieuwe vriendin van Bert wordt niet met rust gelaten door Delphine. Delphine zou haar continue berichten sturen en haar proberen te bellen. Het is ook opmerkelijk dat het huis van Delphine en Bert nog niet verkocht is. Delphine zou dat om onbekende redenen tegen houden. Wat zal er nog allemaal gaan gebeuren op Temptation Island? Eén ding is duidelijk: het is een en al drama tussen het ex-koppel.
Bron: Love&Reality / Beeld: Temptation Island