Onbevestigd: 'André Hazes en Monique gaan trouwen in Amerika'

Nieuws
donderdag, 14 april 2022 om 20:02
moniqueandre
André Hazes en Monique Westenberg zijn op dit moment samen in Amerika met hun zoontje om tijd door te brengen. In een openhartige post op Instagram vertelde Monique dat ze er helemaal door heen zit en ze graag samen wil zijn als gezin. Hiermee lijkt het erop dat ze suggereert weer samen te zijn met André en daardoor draait de geruchtenmolen weer overuren.
Weer een koppel
Roddelqueen Yvonne Coldeweijer weet zeker dat André en Monique weer bij elkaar zijn. Zij denkt dat ze het bekend gaan maken wanneer ze weer terug komen naar Nederland. Maar daar blijft het niet bij. Het gerucht gaat ook dat het koppel gaat trouwen!
Trouwen
Er wordt gespeculeerd dat André en Monique gaan trouwen in Las Vegas en dan een groot feest geven in Nederland. Zo te zien hebben André en Monique elkaar weer helemaal gevonden, na alle drama die ze achter de rug hebben.
Op dit moment zijn ze samen met de kleine Dré waterparken aan het bezoeken in Florida. De volkszanger was al in Amerika voordat Monique en zijn zoontje kwamen. Hij is daar om het laatste deel van zijn documentaire op te nemen. Grote kans dat Monique en Dré ook zullen voorkomen in de docu.
Bron: Utopianieuws / Beeld: Instagram