Roxeanne Hazes weigert te getuigen voor moeder Rachel

Nieuws
maandag, 13 juni 2022 om 15:33
100pmagazine roxeannehazes 722x361 1
Op Instagram heeft Roxeanne Hazes een bericht naar buiten gebracht dat ze niet zal getuigen in de zaak tegen haar moeder Rachel. Ze wil haar niet verder in diskrediet brengen. Dat houdt in dat Roxeanne niet wil dat iedereen het vertrouwen in Rachel verliest.
Reputatie
De zangeres schrijft: "Zoals ik tijdens de zitting met een brief aan de rechter al aangaf, zal ik niet aanwezig zijn in de rechtbank om hierover te verklaren. Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou worden, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want datgene wat ik zal getuigen zal alleen maar verdere afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder”, zegt Roxeanne. "Dat doe ik niet. Wettelijk gezien heet dit verschoningsrecht. Daar zal ik mij dan ook op beroepen."
Geld verdwenen
De rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne gaat over een aantal jaar geleden toen het niet goed ging met Rachel. Destijds had ze drie personen volmacht gegeven over haar financiën, waarvan Roxeanne er één was. Vervolgens zou er 10.000 euro verdwenen zijn van Rachel haar rekening. Om deze reden wil ze vijf getuigen laten opdraven in de rechtbank, waaronder haar dochter.
Roxeanne vindt het een "absurde veronderstelling van de feiten" en komt daarom niet opdagen in de rechtszaal.
1 28 722x1145 1 646x1024
Bron: Telegraaf / Beeld: Instagram