Sanne onthult iets verschrikkelijks over de Bachelor België

Nieuws
maandag, 30 mei 2022 om 17:00
b9730679897z1 20220422153232 000gmekbla8i1 0
De opnames van de Bachelor België zijn alweer een tijdje achter de rug. Sanne was een van de drie Nederlandse dames die een poging deed om het hart van Fabrizio te veroveren. Hoewel het er altijd op leek dat Sanne het naar haar zin had, blijkt niets minder waar. In een interview met LINDA blikt de blondine terug op haar avontuur.
Verschrikkelijk
"Het was verschrikkelijk", is het eerste wat Sanne zegt. "Met Fabrizio alleen was het leuk, hoor. Ik volgde hem al een tijdje op social media, toen ik zag dat hij de Belgische bachelor zou zijn. Ik vond ‘m altijd al een leuke gozer, dus ik gaf me op. Maar dat we vervolgens met z’n allen achter één man aan moesten gaan… Dat ging echt tegen mijn principes in.”
Sanne maakte ook een andere eerste indruk dan de andere meiden. Haar vliegtuig was vertraagd, dus kwam ze pas anderhalve dag later aan. "Daardoor viel ik direct buiten de groep", aldus Sanne. "Vervolgens zoende ik met Fabrizio nadat Phaedra dat had gedaan en toen kwam er helemaal een kutsfeer. Bij de Nederlandse Bachelor was de sfeer altijd leuk, dat hoorde ik ook van mijn beste vriendin Yael, die daaraan meedeed. Maar bij ons gunde niemand elkaar wat. Veel meiden vonden het ook echt niet kunnen, zoenen op een eerste date."
Veel roddels
Daarnaast ervaarde Sanne ook het grote verschil tussen Belgen en Nederlanders. "Nederlanders zijn heel direct. Als Madieke bijvoorbeeld iets had, dan vertelde ze dat gewoon tegen mij. Of we spraken elkaar aan. De Belgische meiden waren meer van het roddelen. Zo had Vanessa tegen Fabrizio gezegd dat Margaux nog bij haar ex woonde. Maar dat was helemaal niet waar.."
In het interview haalt Sanne nog meer uit naar medekandidaat Vanessa. "Vanessa had ook tegen hem gezegd dat ik aan de alcohol zat. Helemaal niet waar. Tuurlijk, af en toe een drankje vind ik wel lekker. Maar verder niet. Ik werd ook echt neergezet als een soort losgeslagen meid. Dat vond ik niet leuk voor mijn kinderen. Joh, ik ben moeder, ik werk vijf à zes dagen per week. Zo ben ik helemaal niet."
Onverwacht
Sanne haalde het tot de halve finale. Het was een klap in haar gezicht dat ze geen roos kreeg voor de 24-uurs date. "Ik zag het gewoon echt niet aankomen, we hadden zulke goeie gesprekken.. De manier waarop het ging, vond ik ook niet prettig. Hij vertelde iets over Madieke en toen was het: doei Sanne. Ik wist ook niet dat zij zo’n klik hadden, Madieke vertelde nooit zoveel over hun dates. Maar toen ik het op televisie zag, was die klik obvious natuurlijk. Toen begreep ik het wel."
Het afscheid kon Sanne destijds niet waarderen. "We hebben twee maanden geen contact gehad en toen stuurde hij me een excuusmail, over hoe alles was gelopen." Dat heeft Sanne wel goed gedaan. Sinds dien spreken Sanne en Fabrizio elkaar wekelijks op vriendschappelijke basis.
Bron: Love & Reality / Beeld: Instagram, De Bachelor België