Sarah van Soelen praat voor het eerst met de media

Nieuws
door Amber
donderdag, 27 mei 2021 om 12:13
In korte tijd is ze superbekend geworden: Sarah van Soelen. Zij en haar liefje André Hazes staan erg in de spotlights vanwege hun relatie. Sarah spreekt voor het eerst zelf met de media.
Hazes en Sarah zijn al twee maandjes official met elkaar en hebben het supergezellig. Sarah valt goed in de smaak bij haar schoonmoeder Rachel Hazes. Op sociale media praat ze vol lof als haar kersverse schoondochter een foto deelt: “Niet alleen de knapste, maar ook nog eens de liefste!”
André en Sarah zijn uiteraard te gast bij de opening van Rachels nieuwe horecazaak. Vorige week liet ze weten heel veel zin te hebben om haar theebar te openen: "Het begint al zo mooi te worden en kan niet wachten tot de opening".
Vandaag opent zij haar horecazaak in stijl en de pers is ook aanwezig. Dit is voor Sarah het allereerste moment dat ze met de media spreekt. Aan Shownieuws laat ze weten dat ze alle media-aandacht nog best wel spannend vindt. “Ik vind het leuk en gezellig, maar ik moet er nog wel even aan wennen hoor, haha.” Gelukkig heeft ze haar vent André naast haar zijde, maar volgens hem hoeft zij zich geen zorgen te maken. “Ze hoeft niet geholpen te worden, want het is een leuk wijf. Ik ben trots op met wie ik mag lopen”, vertelt André vol trots. Check de hele video hier.
Beeld: Instagram @sarahvansoelen / Bron: Shownieuws