Sarah van Soelen reageert voor het eerst officieel op relatiebreuk André

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 07 december 2021 om 14:00
De geruchtenmolen draaide overuren de laatste tijd rondom André Hazes en Sarah van Soelen. Nu vertelt Sarah eindelijk haar kant van het verhaal in een interview met Beau Monde.
Sarah heeft een heftige tijd achter de rug. "We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet", vertelt Sarah in het interview. "Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem."
De geruchten over een heftige ruzie zijn dus niet waar. "Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen." De break tussen André en Sarah houdt niet in dat er geen liefde meer is tussen hun. "We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu."
De blondine in benieuwd naar wat 2022 voor hun in petto heeft. "Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen", aldus Sarah.
Bron: Grazia / Beeld: Instagram