Sarah van Soelen verbreekt stilte en vertelt alles over relatiebreuk met André

Nieuws
maandag, 21 februari 2022 om 19:00
schermafbeelding 2022 01 16 om 202536
De relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes is definitief voorbij. Hoewel Sarah eerst vertelde dat het ex-koppel in een pauze zat, geeft ze inmiddels toe dat de relatie gestrand is.
Op Instagram liet de blondine weten dat ze hoopt dat het goed gaat met André. "Ik weet dat Dré een hart van goud heeft. Alleen wordt daar vaak misbruik van gemaakt", aldus Sarah. "Ik hoop voor de rest dat het goed met hem gaat en dat hij eindelijk zijn rust vindt en voor zichzelf kiest. Dat gun ik hem."
Eind 2021 werd bekend dat Sarah en André uit elkaar waren. De geruchten gingen al langer rond, maar werden destijds nog niet bevestigd. Sarah wil niet meer verder ingaan op de relatie met André. "Dit is verleden tijd en ieder gaat zijn eigen weg."
Nieuwe lover
Sarah schijnt zelfs alweer een nieuwe lover te hebben. Op Valentijnsdag kreeg ze een grote bos met rozen. "Thank you my Valentine!" schreef ze erbij.
Het roddelkanaal Roddelloog is erachter gekomen wie haar hart heeft veroverd. Het zou om de negentienjarige Toon Hoevelaken gaan, die een behoorlijke bankrekening zou hebben. "De bos bloemen die ze tijdens Valentijn heeft gekregen, is dus van hem", laat Fawry weten. De twee zijn al meerdere keren bij het chique restaurant The Oyster Club gespot. Bekijk de foto hieronder om hem te zien.
Bron: Nu.nl / Beeld: Instagram