Seizoen 2 van Emily in Paris: dit is wat je moet weten

Nieuws
zaterdag, 24 april 2021 om 19:00
Het eerste seizoen van Emily in Paris keken we binnen één dag uit en toen we hoorden dat seizoen twee nog niet eens in de making was, waren we allemaal erg sad. Gelukkig beginnen ze binnenkort met filmen en weten wij wat je zoal kan verwachten!
Het tweede seizoen
We waren allemaal erg jaloers op Emily die halsoverkop naar Parijs mocht verhuizen voor werk. Haar leven daar ging niet helemaal zoals ze gepland had en dit leverde veel drama en grappige situaties op. De serie was een groot succes! Al snel werd bekend dat er een tweede seizoen zou worden gemaakt. Yay! In het nieuwe seizoen is Emily een echte française en is ze niet meer 'die ene Amerikaan die geen Frans spreekt.' De maker van de serie zegt dan ook: ''Ze zal een echte inwoner van de stad zijn en leeft nu echt in Parijs. De grote cultuurshock is een stuk minder.''
Emily's verleden
Ook komen we in seizoen 2 meer over Emily te weten. '‘Ik kijk er erg naar uit om dieper in de achtergrondverhalen te duiken en meer tijd te besteden aan het mengen van de twee groepen mensen die ze ontmoet’', gaat de maker verder.
Het slechte nieuws is dat vanwege het virus heeft het even geduurd voordat ze echt konden gaan filmen, maar deze lente gaan ze eindelijk van start! Gelukkig maar!
Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen to fresh up your brain !
Wij kunnen in ieder geval niet wachten!
Bron: Girlz