Spaanse nieuwszender maakt het vriendje van prinses Amalia bekend

Nieuws
dinsdag, 22 februari 2022 om 19:00
schermafbeelding 2022 02 21 om 153305
Oe la la. Het schijnt dat Amalia een nieuwe jongen op het oog heeft. De geruchten gingen dat ze met een Belgische prins zou daten, maar dat blijkt niet (meer) zo te zijn. Een Spaanse nieuwszender heeft ontdekt met wie Amalia nu gaat.
De Spaanse nieuwszender Hola! brengt het nieuws naar buiten dat Amalia samen is met de 19-jarige Duitser Isebrand Kaldewei. Het entertainmentsmagazine heeft weten te achterhalen sinds wanneer deze romance is ontstaan.
Studie in Den Haag
Toen Amalia haar cum-laude gymnasiumdiploma op een zomerse avond vierde, is er een vonk overgeslagen tussen haar en Isebrand. Op dat moment studeerde hij in Den Haag, vlakbij het paleis waar onze prinses woont.
Isebrand komt uit een ondernemersfamilie uit Noordrijn-Westfalen met een goede reputatie. Ze hebben hun relatie lange tijd privé gehouden, maar toen ze in New York op vakantie waren zijn ze door een Nederlandse toerist op de foto gezet.
De Spaanse nieuwszender heeft ook een foto weten te bemachtigen van Isebrand. In de onderstaande video kun je zien hoe Isebrand eruit ziet. Echt een cutie, toch?
ron: VK Mag / Beeld: YouTube, Instagram