Sylvia Geersen verklapt per ongeluk de uitkomst van De Bachelorette

Nieuws
woensdag, 21 december 2022 om 12:52
schermafbeelding 2022 12 21 om 125221
Het nieuwe seizoen van de realityshow The Bachelorette staat bijna op het punt om uitgezonden te worden en iedereen is benieuwd of de hoofdrolspeler, topmodel Sylvia Geersen, de liefde heeft gevonden tijdens het opnemen van het programma. Het nieuwe seizoen zal in februari 2023 te zien zijn.
Maar we weten nu al de uitkomst, zo lijkt het!

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van de realityshow The Bachelorette is bijna klaar voor uitzending en iedereen is benieuwd of de hoofdrolspeler, topmodel Sylvia Geersen, de liefde heeft gevonden. Sylvia zelf is enthousiast over het avontuur, hoewel ze toegeeft dat ze nog nooit echt op date is geweest.
"Zelf is het me tot nu toe nog niet gelukt om een leuke man aan de haak te slaan, dus toen het programma op m’n pad kwam, dacht ik: waarom ook niet? Ik ben 36 en klaar om te settelen. Om leuke dingen met iemand te ondernemen en misschien zelfs wel aan kinderen te beginnen," vertelt ze in een interview met De Telegraaf.
Tekst gaat door onder de foto.
image 47
Het nieuwe seizoen zal in februari 2023 te zien zijn, hoewel de exacte datum nog niet bekend is.

Perongeluk verklapt

Sylvia gaf echter meer weg dan alleen de uitzenddatum toen ze tijdens de rode loper van The Roast of Famke Louise werd aangesproken door RTL Boulevard.
Ben je benieuwd wat Sylvia erover zei en wat ze per ongeluk verklapte over de uitkomst van het programma? Klik dan door naar de volgende pagina.
Lees snel verder op deze pagina en bekijk wat ze zei hieronder.

Liefdesglow

De verslaggever vroeg haar of haar stralende huid te wijten was aan een liefdesglow of aan haar spraytan. Sylvia antwoordde dat het haar spraytan was, met een blush en een glow. Toen de verslaggever vroeg of het dus een liefdesglow was, leek Sylvia even te aarzelen voordat ze "ja" zei, om zich vervolgens snel te corrigeren. Dit heeft iedereen doen speculeren over het resultaat van haar zoektocht naar liefde in Zuid-Afrika. Sylvia bleef echter mysterieus en gaf alleen nog meer hints: "Kijk, verliefd worden is ook een ding, he? Je weet het niet, je weet het niet."

Nog even afwachten

Het lijkt erop dat we nog even zullen moeten wachten om te weten te komen of Sylvia de ware heeft gevonden tijdens het opnemen van het nieuwe seizoen van The Bachelorette. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze het avontuur aanpakt als iemand die nog nooit echt op date is geweest en hoe ze zich staande houdt tussen alle knappe, leuke mannen die meedoen aan het programma. Of ze de liefde heeft gevonden of niet, we kijken ernaar uit om Sylvia's zoektocht naar liefde in februari te volgen.
Tekst gaat door onder de foto.
image 48

Conclusie

Hoewel Sylvia tijdens de rode loper van The Roast of Famke Louise een aarzelend "ja" zei op de vraag of ze de liefde heeft gevonden, blijft ze mysterieus over het resultaat van haar zoektocht naar liefde in Zuid-Afrika. We zullen moeten wachten tot februari om te zien hoe Sylvia het avontuur aanpakt als iemand die nog nooit echt op date is geweest en hoe ze zich staande houdt tussen alle knappe, leuke mannen die meedoen aan het programma. We kijken ernaar uit om Sylvia's zoektocht naar liefde te volgen.
Wat vind jij hiervan? Volg ons op Instagram en TikTok @verraderlijk om mee te praten over het laatste nieuws!