Temptation Jaydi haalt hard uit naar Sonny

Nieuws
vrijdag, 29 januari 2021 om 15:01
Niet alleen deelnemers Sorelis en Gulcin eindigden hun Temptation avontuur eerder dan de bedoeling was, ook Sonny gooide de handdoek in de ring. In een recente aflevering was te zien dat hij het programma verliet.
En niet alleen heel nederland vond daar wat van, maar ook de ex van Sonny, Jaydi had daar wat over te zeggen. In een interview met Temptation Love Therapy werd haar gevraagd wat ze van de beslissing vond van Sonny om het 'eiland' vroegtijdig te verlaten. En daar had ze klare taal voor:
Jaydi zei namelijk: "Ik vond het zelf wel een beetje laf dat hij naar huis ging omdat ik vind dat hij niet op de juiste manier zijn temptation is aangegaan." Ze ging verder: "Ik vind dat hij het een beetje uit de weg gaat omdat die meiden, die praten niet met hem mee, hij kreeg echt een spiegel voor zich."
Ook opmerkelijk: Volgens Jaydi deed ze enkel mee aan Temptation omdat Sonny dat wilde. "Ik vond het daarom wel een beetje laf dat hij zoiets had van: ik ga eerder naar huis toe", gaat ze verder. "Ik denk dat hij niet had verwacht dat het zo zou lopen. En ik denk al helemaal niet dat hij van mij had verwacht dat ik een klik met iemand anders zou hebben en het besluit zou maken te stoppen met onze relatie."
Zou Sonny hier weer op gaan reageren? Misschien wel, misschien niet. Wij houden je in ieder geval op de hoogte. Volg ons op Instagram voor de laatste nieuwtjes en updates.
Beeld: Temptation Love Therapy