Temptation Joop en Chelsy zijn alweer uit elkaar

Nieuws
vrijdag, 10 december 2021 om 14:00
Awh! Joop en Chesly hebben een punt achter hun relatie gezet. En dat terwijl de twee gezellig samen tijd door brachten in Athene! Op Instagram vertelt Joop openhartig wat er is gebeurd.
Via zijn Instagram Story liet Joop weten dat het over is. "Helaas... It's over", schreef hij. "Vertrouw niemand die openheid afdwingt en het zelf niet doet." Even later kwam hij met een uitgebreide uitleg. "Iets wat een hele mooie droom leek, is bruut ten einde gekomen", begint Joop zijn verhaal terwijl hij alleen op het vliegveld zit.
"Ik ben verliefd geworden op een hele mooie, lieve vrouw, maar ze twijfelt nog zo erg wat ze wilt met haar leven." Chelsy heeft 3 jaar in Athene gewoond en daar een leven opgebouwd. Nu is de blondine heel erg aan het twijfelen of ze in Athene wilt blijven of haar leven in België weer wilt oppakken. "Wat ze niet weet is dat haar oude leven in Athene een oud leven is en mensen ook verder gaan met hun leven", zegt Joop daarover. Het is dus duidelijk dat hij graag wilt dat ze terug gaat naar België, om daar samen aan hun toekomst te kunnen bouwen.
"Voor mij is het een les, voor haar is het een les. Ik hoop dat we nog steeds goed met elkaar kunnen omgaan. Ook al is mijn hart gebroken", aldus Joop. Hij gunt haar nog steeds alle liefde en alle respect. "Zij heeft niets bewust gedaan. Als je in twijfel leeft, dan zijn heel veel dingen in het leven moeilijk."
Bekijk hieronder de alle video's van Joop.
Beeld: Instagram