Temptation-Rodanya zit op 30 weken zwanger en toont babybuik

Nieuws
door Benthemaandag, 20 september 2021 om 16:00
We kennen Rodanya en Morgan van Temptation Island, hier deden ze twee jaar geleden mee als koppel. Hoewel Rodanya de mist in ging met verleider Danicio heeft Morgan haar vergeven, want het stel is al een tijdje weer happy together en ze hebben zelfs een zoontje samen. Nu is Rodanya opnieuw zwanger en laat ze voor de eerste keer haar babybuik zien!
Rodanya is nu 30 weken zwanger en heeft ervoor gekozen dit speciale moment te delen op social media, door een foto te tonen van haar babybuik. Een tijdje geleden was de gender reveal en Rodanya was toen door het dolle heen. ''We weten het eindelijk en zijn super gelukkig! Begin december verwachten wij een klein prinsesje. Mijn voorgevoel zei het al, maar wilde er niet teveel op hopen, omdat ik zo graag altijd al een 'mini me' wilde,'' vertelt Rodanya.
De babybuik van Rodanya
Kritiek op Morgan
Rodanya krijgt al een lange tijd veel kritiek op het feit dat ze nog een kindje krijgt met Morgan. Hier is ze erg duidelijk over: ''Het is niet dat wij elkaar net kennen. Wij zijn al zes jaar beste vrienden en elkaars eerste grote liefde. Tuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar ook wij zijn jong en hebben onszelf ontwikkeld door de jaren heen en zijn samen gegroeid tot twee trotste ouders en twee volwassen personen. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier en bij ons gaat dat zoals het goed is voor ons,'' aldus Rodanya.
Bron: Love & Reality