Temptation-Romee onthult welke plastische ingrepen ze heeft gedaan

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 19 oktober 2021 om 10:27
Romee deed vorig jaar mee als verleidster aan Temptation Island. Nu is de blondine nog steeds trending op Instagram door haar gewaagde, maar mooie foto's. Haar volgers zijn erg nieuwsgierig naar de ingrepen die Romee heeft gedaan en dus vertelt ze dat openhartig op Instagram.
Romee is niet bang voor een prikje hier en daar. Ze maakt er dan ook geen geheim van dat er best wel wat ingrepen op haar lijstje staan. Zo heeft ze lipfillers, facings (neptanden), een borstvergroting, botox in haar voorhoofd en botox in haar kaakspieren. De laatste uit het rijtje kan een medische ingreep zijn tegen tandenknarsen of kan worden gedaan voor een strakkere kaaklijn.
Ook heeft de blondine een hele hoop tattoos. Vooral haar arm zit onder met minimalistische ontwerpen. Romee kreeg de vraag ‘of ze er van baalt dat haar tattoos, nu na al die jaren, ongezond blijken te zijn?’ Maar de blondine heeft er geen seconde spijt van. "“Tegenwoordig verzinnen ze voor alles wel iets dat slecht is.. Binnenkort wordt water nog giftig", aldus Romee.
Bron: Love&Reality / Beeld: @romeeeeyy