Temptation-Sonny heeft officieel een nieuwe vriendin

Nieuws
door Benthe
woensdag, 20 oktober 2021 om 20:53
We kennen Sonny van Temptation Island: Love or Leave, waar hij samen met zijn toenmalige vriendin Jaydi aan mee heeft gedaan. Na het programma ging de realityster voor een tijdje als single door het leven, maar inmiddels is hij weer helemaal happy in de liefde. Sonny heeft namelijk een nieuwe vriendin!
De Amsterdammer heeft zijn relatie officieel gemaakt met Noémie. De love birds zijn zelfs op vakantie in Portugal! Deze vakantie was 'een laatste test' richting het nemen van een officiële relatie. Het stel is met vlag en wimpel geslaagd, want de twee zijn nu echt een setje!
De nieuwe vriendin van Sonny
''Wat Noémi zo leuk maakt? Ze is een volwassen dame, werkt als leerkracht en ze heeft alles goed op een rijtje. Noémi is dan ook zelfstandig, zorgzaam en enorm lief. Bovendien heeft ze echt een overdosis aan humor, we lachen heel de dag. Ja, we hebben het super fijn. We hebben officieel een relatie, al zijn we er niet heel schreeuwerig in, omdat iedereen op social media zo negatief is. Die internethelden. Daarom zijn we wat terughoudend. Maar dus, bij deze het primeurtje voor jullie,” laat Sonny op Instagram weten.
Bron: Love & Reality