The voice of Holland winnaar Dany ondergaat transformatie

Nieuws
dinsdag, 17 mei 2022 om 11:02
dani
Vorig jaar won Dany The Voice of Holland. Met zijn prachtige stem wist hij het te schoppen tot de finale en tot zijn grote verbazing won hij het programma. De laatste paar maanden is Dany een flinke transformatie ondergaan. Hij heeft aan zichzelf gewerkt en showt op Instagram zijn before- en afterfoto.
Geen doel
"Het voelde alsof ik geen doel had om voor te leven", schrijft Dany onder zijn post. De zanger voelde zich in 2021 namelijk niet op zijn best. Hij verloor in mei 2021 zijn grote liefde Azad. Dat heeft een bizarre impact op zijn leven gehad. Eind vorig jaar wilde hij een nieuw doel voor zichzelf stellen en is hij met een mental health coach aan de slag gegaan. " Aka de meest charmante Italiaanse trainer, wiens enige slechte kwaliteit is dat hij straight en verloofd is lol", grapt Dany op Instagram.
Grote verandering
Zijn mental health coach heeft hem in ieder geval goed geholpen. Je herkent Dany nog maar amper terug! Hij heeft niet alleen gewerkt aan zijn mentale gesteldheid, er is ook veel veranderd aan zijn lichaam.
"Het gevoel van nutteloos zijn verdween in een rap tempo. Mental health blijft iets waar je altijd aan moet werken, maar het heeft me in ieder geval geholpen in dit gekke leven. Ik ben weer blij, en het voelt ongelooflijk om dit hardop te zeggen", aldus Dany.
Bron: Grazia / Beeld: Instagram