Tony Junior heeft string van Maan boven bed hangen

Nieuws
door Benthe
maandag, 20 september 2021 om 13:10
Als je dacht dat het niet gekker kon dan de panter auto en scooter van Tony Junior, dan zit je verkeerd. Tijdens de Bachelor zei Tony al dat Maan de liefde van zijn leven is, maar het gaat nog verder. De DJ heeft namelijk een string van Maan ingelijst en boven zijn bed hangen. Uhm, wat?
Presentator Art Rooijakkers was onlangs op bezoek bij De Bachelor himself. Dit was voor zijn programma 'Rooijakkers over de vloer' en hier spotten we bij binnenkomst direct een bijzondere decoratie boven het bed van Tony: een ingelijste string. De DJ legt vervolgens uit dat het de string is van ex-vriendinnetje Maan. ''Het is wel heel persoonlijk hoor. Ze had die string een keer gekocht, omdat wij een liedje samen hadden gemaakt: 'Ik geef je een roosje, m'n roosje' en toen had ze dus die string gekocht, met een roosje erop.''
Een speciale herinnering
Huh, maar het is al lang uit tussen hem en Maan. Waarom hangt dit boven zijn bed? Tony legt uit dat de string voor hem een herinnering is aan een speciaal moment met een speciaal persoon. ''Ze had die aangedaan voor de allerlaatste keer en toen zei ik dat ik 'm graag wilde houden.'' Ook gaat zijn liefde voor Maan nooit weg. ''Ik hou nog altijd veel van dat meisje. Niet als in verkering. Wel liefde, maar gewoon als mens.'' Oké, duidelijk!
Het slipje van Maan
Mocht Tony een nieuwe vriendin krijgen in de toekomst gaat de onderbroek de deur uit. ''Het slipje gaat echt wel een keer weg. Als ik echt in een relatie kom, dan laat ik het natuurlijk niet hangen,'' legt hij uit.
Bron: Grazia.nl