Veel kritiek op Jaimie Vaes na cryptisch bericht

Nieuws
door Benthedinsdag, 27 juli 2021 om 13:14
Dat de bruiloft van Jaimie Vaes en Lil Kleine is gecanceld is inmiddels geen geheim meer, ook hebben de twee een relatiepauze ingelast. Om het toch nog extra te verduidelijken voor iedereen, heeft Jaimie een nieuwe foto geplaatst op Instagram met de caption 'Geen haast ;)'. Hoewel haar vriendinnen lief reageren, krijgt de presentatrice veel kritiek over zich heen.
Na de beruchte avond op Ibiza gaat het niet zo lekker tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine. Het stel heeft een relatiepauze ingelast en ook de bruiloft is gecanceld. Toch sluit ze niet uit dat ze ooit nog gaat trouwen met Lil Kleine. "Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment", vertelde Jaimie in de eerste aflevering van haar realitysoap. "Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.''
Haat comments
Gisteren plaatste de presentatrice een spiegelselfie op Instagram, met in de caption dat ze geen haast heeft. Haar vriendinnen reageren met lieve reacties. Zo schrijft Estelle Cruijff 'Bellisima' en reageert er ook nog iemand 'gewoon wauw', maar de meest gelikete reacties zijn helemaal niet zo leuk om te lezen. "Je borstimplantaat is vrij duidelijk zichtbaar", is het populairste commentaar. En hoewel Jaimie schrijft dat ze geen haast heeft, denkt een ander dat ze snel weer terug zal zijn bij Lil' Kleine. "Binnenkort weer lekker terug bij Lil Kleine. En begint de ellende weer van voor af aan."
Jaimie is wel veel sportiever dan de rapper, want ze laat de negatieve reacties gewoon staan. Nadat de vermeende mishandeling van Lil Kleine in de media terechtkwam, werd hij overspoeld met haat comments, die hij allemaal verwijderde.
Bekijk hieronder de foto waar het om gaat:
Bron: Shownieuws.nl