Verleidster doet bizarre onthulling over Bert

Nieuws
door Danique Jansenmaandag, 04 oktober 2021 om 15:45
Temptation Island: Love or Leave kent een hoop dieptepunten voor het koppel Bert en Delphine. In de laatste aflevering konden we zien dat ook Bert de handdoek door de ring heen gooit en klaar is met zijn relatie. Maar hoewel Bert zich sterk houdt op televisie, scheen dat in de villa helemaal niet zo te zijn, onthult single Presley aan RUMAG TV.
In de laatste aflevering kreeg Bert te horen dat Delphine zijn geheim in de vrouwenvilla heeft verteld. Presentator Viktor confronteerde hem ermee, maar Bert ontkent dat hij seks heeft gehad met een prostituee. "Mijn relatie is ten einde, omdat ik niets meer te maken wil hebben met zo'n vrouw", zei Bert vervolgens luid en duidelijk. "Ik heb tien jaar mijn best gedaan. Ik heb het gevoel dat ik tien jaar mezelf heb weggecijferd voor haar, zeker de laatste vijf jaar. Doet dat mij pijn? Nee", zegt Bert standvast.
Maar de situatie heeft hem toch wel flink pijn gedaan, want de volgende ochtend wilde Bert het programma verlaten, verklapt Presley aan Farwy en René. "En dan stond hij bij het hek te wachten", vertelt ze lachend.
Het was volgens Presley ook niet de eerst keer dat Bert met zijn koffers bij het hek stond te wachten. De deelnemer stond meerdere keren op het punt om te vertrekken.
Bron: Grazia / Beeld: Videoland, YouTube