Verleidster Presley doet onthulling over groot geheim van Nico

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 05 oktober 2021 om 19:00
Aanstaande donderdag krijgen we eindelijk de videoboodschap van Nico te zien. Het 'geheim' dat Nico aan zijn vriendin Donna moet opbiechten, houdt ons al twee weken lang bezig. Verleidster Presley was te gast bij RUMAG TV en geeft alvast een kleine hint.
Single Presley ging een paar afleveringen terug met Nico op date. Tijdens die date vroeg Presley hoe het nou precies zat met de reactie van Donna, omdat zij helemaal geen verkeerde beelden hadden afgegeven. Nico heeft toen een heftige onthulling gedaan aan Presley. Zij adviseerde hem om dit in een videoboodschap aan Donna te vertellen. Dat heeft Nico uiteindelijk gedaan en nu zijn kijkers razend benieuwd.
René en Farwy zitten op het puntje van hun stoel en vragen aan Presley of ze kan vertellen waar het over gaat. Helaas mag de verleidster het niet verklappen, maar ze geeft wel alvast een hint weg. René vraagt hoe geshockeerd ze was toen ze het hoorde. Daarop zegt Presley: "Ik vind gewoon dat als je zoiets hebt gedaan, of iets hebt..." De verleidster maakt wat handbewegingen en hint er dus op dat Nico iets heeft uitgespookt in zijn relatie dat niet helemaal hoort. "Je moet het gewoon opbiechten. Je zit in Temptation om je relatie te ‘redden’, maar vervolgens loop je met zo’n geheim. Ja, wie hou je nou voor de gek?”
Presley zou er in ieder geval wel klaar mee zijn als het haar vriend was die dit geheim opbiecht. We zullen er donderdag achterkomen wat het grote geheim van Nico is. Spannend!