Wait, whut: Dit is de knappe verloofde van Joyce van EOTB

Nieuws
donderdag, 25 augustus 2022 om 15:30
joyce
Joyce uit Ex on the Beach: Double Dutch onthulde deze week iets wat we echt niet aan zagen komen. Ze is namelijk verloofd!
Te gast
Joyce is samen met Lynn te gast bij Nick Eshuis in de auto. Ze praten over hun deelname aan het programma, de reacties die ze kregen en wat er na de opnames nog allemaal is gebeurd. Wanneer Nick vraagt of ze nog weleens seks hebben met mensen uit de villa, zegt Joyce gelijk dat ze een vriend heeft. Nick is enthousiast en wilt natuurlijk meer weten. "Schat, ik ben verloofd", onthult ze gelijk.
Rollercoaster
Het lijkt heel snel zo vlak na de opnames van EOTB, maar Joyce vertelt dat ze elkaar al vijf jaar kennen. Hun relatie was een rollercoaster. Het ene moment was het aan en het volgende moment hadden ze ruzie. Maar onlangs gingen ze samen naar Spanje en is hij op zijn knieën gegaan bij de watervallen. Hoe schattig!
Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd naar de verloofde van Joyce. Hij heet Manuel en ziet er super goed uit. Op Instagram heeft schattige foto van hun samen gedeeld. Bekijk hieronder ook de video van Nick Eshuis met Joyce en Lynn.
manuel 846x1024
img 9413 894x1024
Bron: Grazia / Beeld: Instagram, EOTB , YouTube