Wát?! Deze EOTB-ster deed ineens mee aan Lang Leve de Liefde

Nieuws
woensdag, 22 maart 2023 om 10:05
ex on the beach puru 740x417 1
Ex on the Beach's Rinke duikt op in Lang Leve de Liefde en gaat op date met Romy. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe romance?
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Rinke verschijnt in LLDL

In Lang Leve de Liefde zien we regelmatig bekende gezichten uit andere televisieprogramma's voorbij komen. Ex on the Beach was hier nog niet eerder vertegenwoordigd, maar daar kwam verandering in toen Rinke dinsdag in de villa verscheen voor een date met Romy.
De 29-jarige Rinke van Hal, werkzaam als kaasboer op de markt en woonachtig in Bilthoven, is op zoek naar liefde en heeft hiervoor gekozen voor Lang Leve de Liefde. In de villa wordt hij gekoppeld aan de zeven jaar jongere Romy.
Tekst gaat door onder de foto.
image 41 1024x576

Date met Romy

Rinke en Romy lijken al snel een klik te hebben, en het duurt niet lang voordat Rinke haar al knuffelt. Hij lijkt hier zeker ervaring mee te hebben!
Benieuwd naar de rest? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk alles hieronder!

Ex on the Beach verleden

In 2018 zagen we Rinke in Ex on the Beach Double Dutch, waar hij aanspoelde als de ex van Elodie. Rinke zei destijds over Elodie: "Elodie was een scharrel voor mij, gewoon voor de gezelligheid." Overigens heeft Rinke nog meer interessante verhalen uit zijn verleden. We zijn benieuwd of hij deze ook zal delen in LLDL.
Zo was Rinke ooit te zien in een 18+ film, wat een hele uitdaging bleek te zijn. Hij vertelde daarover: "Spannend, want op het eerste moment kreeg ik hem niet omhoog natuurlijk. Maar uiteindelijk is het gelukt. Wel eenmalig, maar het is wel van m'n bucketlist af."
Nu Rinke en Romy hun liefdesavontuur in Lang Leve de Liefde zijn gestart, kijken we uit naar wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft. Zal Rinke's verleden van invloed zijn op hun relatie? Wat denk jij?
Bekijk Rinke hieronder in LLDL:
image 40

POPULAIR NIEUWS