'We weten of Tony Junior een vriendin heeft overgehouden aan The Bachelor'

Nieuws
door Benthe
zaterdag, 26 juni 2021 om 12:00
Gisteren was het dan eindelijk zo ver: The Bachelor met Tony Junior. We werden meteen verwend door Videoland, want de eerste twee afleveringen waren al te zien. In het programma komen we erachter of de DJ ware liefde gaat vinden in Kroatië door 20 mooie vrouwen te leren kennen. Volgens meerdere bronnen lijkt het er alleen op dat Tony niet de liefde heeft gevonden in het programma. Hij is namelijk gespot op een datingapp.
Afgelopen week was er nogal wat commotie ontstaan over het feit dat Tony al een liefje had tijdens de opnames. Een woordvoerder van Videoland kondigde al snel aan dat dit niet het geval is. Nu heeft Cosmopolitan laten weten dat de DJ geen liefde heeft gevonden tijdens het programma, maar achteraf via een datingapp.
Exclusieve datingapp
Tony is gespot op Raya, dit is een datingapp voor rijke en succesvolle mensen. Niet iedereen kan zich zomaar aanmelden voor Raya, want het gaat op uitnodiging. Zo schrijft Cosmopolitan: “Een anonieme bron heeft ons laten weten dat Tony deze week nog gespot is op de app. Betekent dit automatisch dat De Bachelor niet heeft gewerkt en Tony niet meer samen is met zijn mogelijke winnares? Niet per se – het zou ook kunnen dat Tony ooit een jaarabonnement heeft afgesloten, en zijn profiel daarom nog bestaat.”
Wat denk jij?