Yasmine, ex van Ihattaren, klapt uit de school na breuk

Nieuws
door Verraderlijkmaandag, 28 november 2022 om 12:59
schermafbeelding 2022 11 28 om 125903
Al weken is er enorm veel te doen rondom voetballer Mo Ihattaren en zijn verloving met TikTokster Yasmine. Eerst leek alles geweldig voor het koppel, maar na kort bleek het toch niet helemaal te lopen tussen de twee. De verloving werd verbroken.
En nu doet Yasmine voor het eerst haar verhaal.

Verloving

Het nieuws van de verloving kwam eerst voorzichtigjes naar buiten, maar ging al heel snel compleet viral. Een voetballer met een TikTokster, dat vonden veel mensen interessant. De twee deelden een lieve verlovingsfoto en alles leek helemaal koek en ei voor de twee.
Tekst gaat verder onder de foto.
image 16
Maar toen de verloving abrupt werd verbroken ontplofte het internet al helemaal. Er werd volop gespeculeerd wat er aan de hand zou kunnen zijn geweest. Er volgde veel drama, waarna Mo zelfs opgepakt werd (voor iets wat niets met de relatie te maken heeft).

Yasmine doet haar verhaal

Nu doet Yasmine eigenlijk voor het eerst haar verhaal. Dat deed ze via Instagram door vragen van haar volgers te beantwoorden. Hierin liet ze haar kant van de breuk zien, en vertelde ze wat haar dreef tot deze beslissing.
Ben je benieuwd wat ze zei over de verbroken verloving? Klik dan door naar de volgende pagina om alles te zien!
Lees hier verder en bekijk wat Yasmine heeft laten weten hieronder.

Instagram vraagstickers

Yasmine liet haar volgers op Instagram vragen aan haar stellen, en er werd natuurlijk volop gevraagd naar de verbroken verloving tussen haar en Mo Ihatarren.
Zo werd er bijvoorbeeld gevraagd: "Kan je vertellen wat voor jou de grens is geweest om voor jezelf te kiezen?" Yasmine had hier een kort maar krachtig antwoord op: "Je eigen waarde inzien."
Ook vroeg een volger of ze zich nu gelukkiger voelt. Hierop liet ze weten: "100%! Meer tijd voor jezelf maken en daarop focussen is wat ik lang niet deed. En nu alleen nog op focus!"

De screenshot

Bekijk hieronder de screenshot van haar Instagram.
image 15
En bekijk hieronder een interview met Mohamed.
Wat vind jij hiervan? Volg ons op Instagram @verraderlijk en praat mee!
Bron: Realityfbi