Yay: deze deelnemer van The Bachelorette heeft een baby gekregen!

Nieuws
door Benthe
dinsdag, 21 september 2021 om 16:33
Het is even geleden, maar twee jaar geleden gingen een aantal mannen op zoek naar ware liefde, en hoopte dit te vinden bij Gaby Blaaser in The Bachelorette. Helaas ging Jethro Galung er net voor de finale uit. Hoewel het niks is geworden met Gaby, heeft Jethro wel de liefde gevonden terug in Nederland. Sterker nog: zijn vriendin Kelly is bevallen van een baby!
Het is een bijzondere dag voor Jethro, want voor hem is het dubbel feest vandaag. Hij is jarig én vader geworden van zijn eerste zoontje Bodie. Wat speciaal dat zijn zoontje op de verjaardag van zijn vader is geboren!
Bodie Huta Galung
Op Instagram deelde Jethro een reeks met foto's van zijn zoontje. In de caption schrijft hij onder andere: ''Ik hou zoveel van jullie. Woorden zijn er niet. Je moeder is de krachtigste vrouw op aarde dat zij jou beschermt heeft 9 maanden lang. Je bent het mooiste wat er is Ik bescherm je voor altijd vergeet dat nooit! Voor altijd. Hou onze vingers nu maar goed vast! Mijn Bodie, onze Bodie! Wij houden van jou, kleine knappe muchacho,'' aldus Jethro.
Bekijk hier de eerste Bachelorette baby:
Bron: Love & Reality