'Zayn ging vreemd met deze realityster tijdens relatie met Gigi'

Nieuws
donderdag, 20 januari 2022 om 9:00
gigi zayn 1540236373
Gigi Hadid en Zayn Malik gingen afgelopen herfst na zes jaar uit elkaar. Het koppel zette toen definitief een punt achter hun relatie, maar blijkbaar was Zayn tijdens hun relatie vreemd gegaan met een Britse realityster.
Het gaat om Abigail Clarke, die in The Only Way is Essex te zien was en inmiddels makelaar is. Een vriend van haar doet een boekje open aan The Sun over de avontuurtjes tussen Zayn en Abigail. De twee zouden elkaar in een bar in Los Angeles ontmoet hebben. Ze wisselden nummers uit. Toen ze allebei in Londen waren, ging de realityster naar hem toe om een avond uit te gaan.
Volgens de vriend van Abigail zei Zayn dat hij haar wilde en stuurde zijn adres. Van het een kwam het ander en Abigail vond dat op z'n zachts gezegd 'ongelooflijk'. "Zayns slaapkamer was helemaal zwart en contrasteerde volledig met het lichte, moderne uiterlijk van de rest van zijn huis. Hij had een hemelbed met zijden lakens en gordijnen er omheen. Het voelde alsof je een dungeon in ging."
De twee hadden een soort Fifty Shades of Grey-relatie. Abigail noemde de zanger Mr. Grey. "We hadden het over het boek en de film gehad en er grapjes over gemaakt. We hadden een geweldige tijd samen." Er kwam een eind aan toen ze erachter kwam dat hij nog altijd met Gigi samen was. "Zijn telefoon lag een keer op de grond. Ik pakte hem uit automatisme op en toen ging het scherm aan. Daar stond een foto van Gigi en ze had hem een sms'je gestuurd: "Ik mis je".
Abigail was er stil van en beweerd dat Zayn haar duidelijk heeft gemaakt dat hij vrijgezel was. De realityster voelt zich er ook ontzettend schuldig over. "Ik voelde me verschrikkelijk. Ik dacht dat het uit was tussen hem en Gigi. Ik wilde niet zijn andere vrouw zijn dus ik heb afstand genomen."
Bron: Cosmopolitan / Beeld: Instagram