Zien: Verwarde vrouw klimt in reuzenrad bij Amsterdamse Winterparadijs

Nieuws
zondag, 25 december 2022 om 17:00
schermafbeelding 2022 12 25 om 131706
Het Amsterdamse Winterparadijs is al een tijd populair, maar het evenement in de RAI lijkt dit jaar nog meer in de belangstelling te staan. Veel influencers en bekendheden komen dit jaar weer naar het Amsterdamse Winter Paradijs.
Maar het is niet allemaal positiviteit rondom het Winterparadijs.
Amsterdams Winterparadijs
De RAI is door eigenaar Bas Smit omgetoverd in een soort winter-sprookjesbos met allerlei activiteiten zoals glijbanen, apres ski-hutten, kroegen, muziek en nog veel meer. En hoewel we heel veel positieve berichten horen, zijn er ook veel mensen die op TikTok en in de Google reviews laten weten dat ze niet allemaal een leuke tijd hebben gehad. Zo zou de beveiliging nogal hardhandig zijn, en waren er schoenen van mensen gestolen tijdens het schaatsen.
Vrouw klimt in reuzenrad
Maar gisteren was er dus een vrouw die in het reuzenrad was geklommen. Gisteren schrokken bezoekers zich rot toen zij het reuzenrad zagen. Een vrouw was namelijk in de attractie geklommen en verkeerde qua hoogte in levensgevaar. De politie en hulpdiensten kwamen meteen ter plekke om de situatie te beoordelen. Uiteindelijk wist de vrouw veilig te ontsnappen en op beelden is te zien hoe zij uit het reuzenrad klom. Volgens de politie was de vrouw verward, maar ze is stabiel in veiligheid gebracht.
Verwarde vrouw Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en wat de reden was waarom de vrouw het reuzenrad in klom. Volgens sommigen was ze wellicht onder invloed van alcohol of drugs, terwijl anderen suggereren dat ze misschien een persoonlijke crisis doormaakte. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de vrouw in een verwarde toestand verkeerde en dat ze in gevaar was. Gelukkig heeft ze de situatie ongedeerd overleefd en is ze veilig op de grond aangekomen.
Bekijk hieronder de beelden.