Zo ziet het nieuwe huis van Jade er uit

Nieuws
woensdag, 28 december 2022 om 18:25
schermafbeelding 2022 12 21 om 181650
De beëindiging van de relatie tussen Gio Latooy en Jade Anna heeft veel stof doen opwaaien in de media. Hoewel de twee samenwoonden in een villa in Rotterdam, moest Jade Anna na het einde van de relatie terugkeren naar haar moeder. Maar nu heeft de 18-jarige bekend gemaakt dat ze een eigen huis heeft gekocht.
En we laten je hier de eerste foto's van haar "bescheiden" huis zien!
Nieuwe aankoop van Jade Anna
Jade Anna kondigde haar nieuwe aankoop aan via een aantal foto's op haar Instagram, met de boodschap: "In juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Ik had nooit durven dromen dat ik op mijn 18e een eigen huis zou kunnen kopen. Ik ben zo blij en trots, en ik kan niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen!". Het nieuwe huis suggereert dat het einde van de relatie tussen Gio en Jade al langer in zicht was.
Jade Anna's nieuwe vlog
In haar nieuwe vlog vertelt Jade Anna dat, mocht de relatie beëindigd worden, ze al had nagedacht over het idee om een huis te kopen. Uiteindelijk kocht ze het huis van Romé Reinders (die bekend is van haar eigen Youtube-kanaal en als één van de Reinders-zusjes) voor ongeveer 500.000 euro. Het huis bevindt zich in Heemskerk en Jade zal er over ongeveer een half jaar gaan wonen.
Ben je benieuwd hoe het nieuwe huis van Jade er uit ziet? Klik hieronder dan door naar de volgende pagina!
Lees hier snel verder en bekijk de foto's van Jades nieuwe huis hieronder.
Nieuwe aankoop van Gio
Terwijl Jade Anna het jaar afsluit met haar nieuwe huis, heeft Gio zichzelf getrakteerd op een gloednieuwe Porsche Panamera om zijn verdriet te verwerken. Het lijkt erop dat de twee zich allebei op hun eigen manier bezig houden met het verwerken van de break-up.
De foto's
Maar genoeg informatie, bekijk de foto's van het huis hieronder.
image 60 1024x507
In een vlog liet ze ook beelden zien:
Wat vind je ervan?
Vergeet ons niet te volgen op Instagram en TikTok!