Zwangere Kelly Heruer onverwacht in ziekenhuis

Nieuws
woensdag, 13 maart 2024 om 17:41
schermafbeelding 2024 03 13 om 175806
Hoogzwangere Kelly Heruer krijgt te maken met een onplezierige wending in haar zwangerschap. Ze belandde deze week in het ziekenhuis.
Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws, dus blijf lezen!

Onverwachte ziekenhuisopname

Kelly Heruer, die in blije verwachting is van haar tweede kindje met partner Jethro Galung, had een minder gelukkige dag toen ze plotseling met een abces in het ziekenhuis terechtkwam. Op Instagram deelde ze een update van haar situatie, inclusief een foto van het ziekenhuisbed.

Een nieuw abces ervaring

“Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een abces”, schrijft Kelly in een Instagram Story. “Ik heb de hele ochtend in het ziekenhuis doorgebracht, overleggend met verschillende doktoren. Meestal wordt een operatie onder narcose uitgevoerd, maar dat was noch hun, noch mijn voorkeur gezien mijn zwangerschap.” In plaats daarvan werd het abces zonder verdoving uitgezogen, iets wat Kelly beschrijft als “pijnlijk!”. Nu zit ze aan de antibiotica die veilig is voor de baby en hoopt ze dat de ontsteking niet terugkeert.

Verwachting van een tweede kindje

Kelly en Jethro maakten begin januari bekend dat ze opnieuw ouders worden. Na een miskraam het voorgaande jaar, was het proberen voor nog een kindje spannender dan ooit. Maar ze voelen zich "ongelooflijk gezegend" dat Kelly opnieuw een kindje mag dragen en dat alles goed verloopt.

Uitbreiding van de familie

De twee zijn verheugd dat hun grootste droom uitkomt: een broertje of zusje voor hun eerste kindje, Bodie. Het echtpaar deelde eerder al een video van de gender reveal waaruit bleek dat ze een zoon verwachten. De blauwe confetti die uit de kanonnen spoot, onthulde dat Bodie een broertje krijgt. Een echt geluksmoment!
Bron: Instagram @kellyheruer | Beeld: NL Beeld