Zwangere Rodanya heeft gezondheidsproblemen

Nieuws
door Verraderlijkdinsdag, 07 januari 2020 om 12:59
De hoogzwangere Rodanya heeft vlak voor haar bevalling verschrikkelijk nieuws gekregen. Ze heeft een halve aangezichtsverlamming, waardoor de helft van haar gezicht gevoelloos is en niet meer kan bewegen.
Dit vertelt ze in een vlog, naar aanleiding van vele vragen die ze kreeg. De Temptation Island-ster komt moeilijk uit haar woorden, maar wil wel antwoord geven. ”Ik voelde mij niet op en top tijdens oud en nieuw, nu nog steeds niet,” vertelt ze in de vlog. ”Aan het einde van mijn zwangerschap voelde ik mij sowieso niet top. Alles wordt zwaarder en dat is normaal. Maagzuur is verschrikkelijk en komt alleen maar naar boven, ben elke avond aan het kotsen. Ik zat niet lekker in mijn vel.”
Ze gaat verder: ”Op een gegeven moment merkte ik dat mijn lip ging hangen. Of nou ja, ik had een verdoofd gevoel in mijn lip. Ik praat nu ook anders. Ik dacht: wat is dit. Ik heb anderhalf jaar geleden een keer fillers in mijn mond laten spuiten, dus ik dacht: misschien ligt het daaraan. Op een gegeven moment werd het alleen maar heftiger. Als ik lach, gaat deze kant ook niet mee,” vertelt ze terwijl ze het voordoet.
De verdoving houdt bij sommige mensen één of twee weken aan. En bij sommige mensen gaat de verdoving nooit weg. Rodanya wordt op dit moment behandeld, en we hopen voor haar dat het snel over gaat en dat alles goed gaat met de bevalling.
Veel sterkte Rodanya!