Nieuwste roddel: Waylon tóch gedumpt door Bibi, heeft dit nieuwe huis gekocht

Er is trouble in paradise bij Waylon en Bibi sinds hij bekend maakte dat hij is vreemdgegaan tijdens haar tweede zwangerschap. Eerst leek het alsof Bibi hem had vergeven, maar nu lijkt er meer aan de hand te zijn.

Bibi’s kraamtijd is flink verstoord, sinds een juicekanaal screenshots lekte waarin blijkt dat Waylon is vreemdgegaan. Later bevestigde Waylon dit zelf via zijn Instagram. Toch leek de lucht snel geklaard: Bibi postte op Vaderdag een aantal kiekjes van hem op haar Instagram. Doelde ze hiermee op het feit dat alles weer goed is?

Nieuw huis gekocht

Veel mensen denken ook dat Bibi er nog niet klaar voor is om een keuze te maken door haar kraamtijd. Het account Juicechannel denkt dat er achter de schermen toch een flinke bonje is en dat hij toch echt gedumpt is. “Wij hebben zojuist met een bron gesproken die aangeeft dat Bibi een maand geleden een huis heeft gekocht in de Appelstraat in Den Haag. Dit huis heeft zij zonder Waylon gekocht en moet volgens de bron flink verbouwd worden. Waarschijnlijk was het in eerste instantie voor verhuur.”

Intrekken

Het weekblad Story bevestigt dat Bibi in dit huis zal intrekken. “Het heeft er alle schijn van dat het al langer rommelt in de relatie van Waylon en Bibi. Waarom kocht ze anders al haar eigen huis?” Ze wil het volgens het blad nog liever niet aan de grote klok hangen om in alle rust te kunnen genieten van haar nieuwe baby. Logisch!

Bron: Showmag

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer