Nu al heftige Tinder-screenshot gelekt van nieuw Temptation koppel

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog maar nét aangekondigd (op het moment van schrijven een uurtje geleden), of er zijn nu al complete roddelverhalen over de koppels die meedoen. We brengen je even op de hoogte!

Er is een koppel die zich namelijk op Tinder al samen ‘aanbiedt’…

René en Annebel

Het lijkt erop alsof er één koppel nu al het meestbesproken koppel gaat worden van dit hele nieuwe seizoen. In de comments onder de Instagram post die wij hierover maakten reageerden mensen al meteen het meest op dit opvallende koppel.

RTL Boulevard beschrijft het koppel als volgt: De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog ergens in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hun meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Tinder screenshot

Op de Juice-channels gaat het al hard rondom de twee deelnemers. Zo zei Fawrynotsawry al dat hij ‘Niels & Rosanna vibes’ van dit koppel kreeg, en nu laat Life of Yvonne weten dat er een screenshot rondgaat van de twee op Tinder. Op de foto zie je zowel René als Annebel, en erbij geschreven staat: “Op zoek naar iemand die onze huisfeestjes wil joinen. Gedeeld account.”

Bekijk de foto hieronder.

Yvonne schrijft erbij: René en Annebel zijn blijkbaar sowieso al niet zo moeilijk als het gaat om andere mensen.

Dit belooft wat!

Het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer