Oei: Monica Geuze heeft ruzie in winkelcentrum

Monica Geuze wilde vlak voor kerst eerst nog even snel een paar boodschappen doen, maar haar tripje naar de supermarkt verliep niet helemaal zoals gepland. In haar nieuwste vlog is namelijk te zien hoe de vlogster het aan de stok krijgt met een man in het winkelcentrum.

Oh my lord. De vlekken staan in mijn nek gewoon”, begint ze te vertellen. “Ik heb net zo’n knallende ruzie gehad met een of andere debiel bij het winkelcentrum. Ik kan hier zo kwaad om worden.”

De man in kwestie zou volgens Monica de weg op de parkeerplaats geblokkeerd hebben, waardoor er niemand mee langs kon. “Maar hij stond te wachten op een plek, maar dat wist ik niet. Hij stond met de knipperlichten aan, dus ik denk: hij laat zijn wijf pinnen en blijft zelf in de auto zitten. Iedereen moest er omheen rijden.”

“Vervolgens komt er een plekje vrij en ik dacht, daar kan ik mooi staan”, gaat Monica verder. “Die man begint ineens keihard te toeteren, maar ik wist niet dat hij aan het wachten was. Ik wil naar achteren om weer uit de parkeerplek te rijden, maar hij blijft als een fucking idioot keihard toeteren. Ik kan letterlijk geen kant op.”

“Ik stap die auto uit, echt kwaad. Allemaal mensen die erbij staan zeggen: ‘Sla hem op z’n bek. Wat een debiel.’ En dan zegt hij tegen mij dat ik rustig moet doen. Wat een idioot”, aldus Monica. Oh oh…

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer