Oh no: Dave en Donny Roelvink hebben ruzie met elkaar

Het lijkt erop dat de broertjes Roelvink elkaar even niet meer willen zien. De twee zouden namelijk flinke ruzie met elkaar gekregen hebben, zo liet hun vader Dries Roelvink weten tegenover RTL Boulevard.

Een oplettende fan kwam er achter dat Dave en Donny elkaar niet meer volgden op Instagram en ging op onderzoek uit. En wat blijkt: de twee hebben inderdaad ruzie.

“Ik denk dat ze allebei inderdaad te veel testosteron hebben. Dat zou weleens kunnen, ja”, bevestigt vader Dries. “Ze zijn nogal opvliegerig en er is weleens wat onenigheid over Instagram-dingetjes. Dan denk ik: de lulligste dingen, jongens, kom nou eens zitten en dan is het weer over.”

Echter is Dries er van overtuigd dat de broers het snel weer goed zullen maken. “Ik weet één ding zeker: als het erop aan komt, dan staan ze er altijd voor elkaar en dan zijn het echte broers.”

Ook het management denkt dat het snel weer goed komt. “Dave zegt dat hij in principe al zijn hele leven ruzie heeft met zijn broer, maar ze maken het ook altijd weer goed.” Aha! Hopelijk maken de knappe broers het snel weer goed!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer