Oh no: Relatieproblemen voor Samantha de Jong

Hoewel het leven van Samantha de Jong voor het eerst in een lange tijd eindelijk weer over rozen leek te gaan, zouden er nu toch weer problemen zijn in het turbulente leven van de realityster.

Samantha maakte onlangs bekend weer gelukkig te zijn in de liefde met haar vriend Gelmore, die ook de vader van haar zoontje Angelo is. De twee waren zo gek op elkaar, dat ze zelfs een hele grote tattoo van elkaar lieten zetten.

Toch zou er nu trouble in paradise zijn, want het Instagramaccount Juicechannel heeft namelijk gespot dat de twee elkaars naam uit hun Instagram bio hebben gehaald. Echter is dat niet meteen reden tot paniek, want ze hebben nog wel gewoon foto’s samen op hun accounts staan.

Wat er precies aan de hand is tussen de twee is niet duidelijk, maar als we het laatste interview van Samantha moeten geloven, is ‘Gilly’ toch echt de ware voor haar. “Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo. Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg”, aldus Barbie.

Bron: Story.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer